1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

Santa Magdalena, 68, El Perelló - 636 065 435 - 650 581 282 - info@moliolirafelo.com

Oli Rafeló

Elaboracio oliLa qualitat en la recol·lecció i transformació arriben a un producte que toca l’excel·lència per a un consumidor exclusiu. Això fa que la producció sigui limitada, però sempre de qualitat excel·lent.

Les nostres olives en tot moment són mimades com el fruit delicat que són.

Al arribar al molí es netegen amb aire i es molen amb els rodets de granit, fent una pasta untosa i amb una textura homogènia, després es deixen macerar el temps adequat per a que brolli l’oli per natural, seguidament es passa a la premsa on s’exprimeix l’oli de forma natural i amb els cofins com a filtre.

I aquí tenim l’oli, un oli espectacular i sense cap manipulació extra.

L’oli d’oliva verge extra Rafeló és un producte gourmet dintre del sector de l’oli d’oliva.

La combinació de les varietats sevillenca, reguers i arbequina amb la mesura justa el fan un oli realment únic i de qualitat superior.

Elaboracio oliLa família Muria treballem per portar fins al paladar del consumidor la millor selecció d’un producte que enamora tant per qui l’elabora com pel lloc del qual procedeix.

Les nostres olives es recullen quan l’oliva es troba en el seu grau de maduresa anomenat “Preinvero”, és a dir, quan el 50% de l’oliva està entre groc i moradenc amb alguns punts negres.

És el moment en que el suc de la fruita conserva les millors qualitats organolíptiques i de sabor.

L’oli es guarda al mateix molí en dipòsits d’acer inoxidable a les fosques i amb una temperatura òptima (aprox. 14ºC) fins al moment que s’envasa el dia que es ven.

Diversos estudis apunten a que l’oli d’oliva verge extra elaborat amb primera pressió en fred com l’oli Rafeló redueix els problemes cardiovasculars (hipertensió, ictus, arteriosclerosis, entre d’altres malalties cardíaques i trombosis). També té efecte antitumoral (especialment en càncer de mama, colon i estómac) i un efecte antiinflamatori.

Elaboracio oli

A continuació teniu una mostra dels nostres productes amb els envasos i quantitats disponibles per a la venda al públic:

envasos-oli-rafelo